Gratis klassenpakket Go VMBO! game

Duizenden leerlingen van groep 8 maken elk jaar de belangrijke stap naar het voortgezet onderwijs. Voor leerkrachten ligt er de belangrijke taak om hun leerlingen te begeleiden bij het maken van de juiste opleidings- en schoolkeuze. Maar ook voor ouders om samen met hun kinderen een goede afweging te maken en een opleiding en school te kiezen die goed bij het kind past. De Go VMBO! game is een goede hulp bij de keuze voor een vervolgopleiding van groep 8 leerlingen.

De Go VMBO! game is educatief, interactief, leuk en gratis! Een mooie aanvulling op de algemene informatie die groep 8 leerlingen krijgen over het VO. Basisscholen kunnen de Go VMBO! game heel goed in de klas spelen met hun leerlingen, als voorbereiding op het keuzeproces en de open dagen. Leerlingen ontdekken gamen-derwijs het VO, VMBO en hun eigen talenten. Uiteindelijk vinden ze in combinatie met hun interesses uit welke opleiding en school het beste bij hen past.

Ontvang meer informatie over de Go VMBO! game voor jouw klas! Bestel het gratis klassenpakket! In het pakket vind je een aantal posters voor in de klas en leuke informatiekaarten voor de leerlingen. Deze middelen zijn ook digitaal beschikbaar, zie hiervoor het kopje downloads op deze pagina. Daarnaast zit er nog een leuk memoryspel in het klassenpakket die de leerlingen in de klas kunnen spelen.

Bestel het pakket nu, want op = op!

Vul het onderstaande aanvraagformulier in en u krijgt het klassenpakket gratis toegestuurd.

Gegevens leerkracht:
Gegevens school:
star_red star_red